Projecten - Woningbouw

Klik voor meer informatie over dit project Klik voor meer informatie over dit project Klik voor meer informatie over dit project

Nieuwbouw woning te De Goorn

woning uitgevoerd in jaren �30 stijl. Veel gebruik van hoogwaardige materialen en fraaie jaren 30� details waaronder op maat gemaakt glas in lood (in spouwglas). De woning is voorzien van een ruime sta-hoge kelder.

Nieuwbouw woning te Wijdenes

Aan de hand van een enkel plaatje van een stijl die de opdrachtgevers mooi vonden en een uitgebreid wensenpakket t.a.v. de ruimtes in de woning zijn wij aan de slag gegaan. Het resultaat is een mooie woning met goede verhoudingen, hoogwaardige materialen zoals hardstenen muurafdekkers, zinken hemelwaterafvoeren, houten en zinken goten en hardhouten kozijnen. Het werk is gegund na een aanbesteding, voor deze woning hebben wij ook de begeleiding en het bouwtoezicht uitgevoerd.

Nieuwbouw woning te Hoogkarspel

woning in een geheel eigen stijl met een knipoog naar de bekende Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. Horizontale belijning, flauwe dakhelling, mooi metselwerk, een vlakke dakpan veel grote glaspartijen waardoor het een hele lichte woning is geworden. Voor deze woning zijn wij van ontwerp tot oplevering betrokken geweest.