Projecten - Bedrijfsruimtes

Klik voor meer informatie over dit project Klik voor meer informatie over dit project Klik voor meer informatie over dit project

DC Tolpoort Hoogkarspel

In 2006 op initiatief van Qulity Growers Holland (witloftelers) en WestFresh (bloemkooltelers) ontworpen en uitgetekend. Het pand omvat 2x 1500m� verwerkingsruimte, 3000m� koelcel en distributie, 700m� losstraat en 700m� kantoren. Het gehele pand is met de modernste koeltechnieken uitgevoerd en de restwarmte van de koeling wordt gebruikt voor de vloerverwarming in de verwerkingsruimtes. Daarnaast is het gehele gebouw voorzien van een sprinklerinstallatie.

Nieuwbouw kantoor te Obdam

Dit fraaie bedrijfspand is gebouwd in een bouwteam waarbij door ons buro het ontwerp, bouwaanvraag, werkvoorbereiding, co�rdinatie van onderaannemers en het toezicht zijn uitgevoerd. Het pand kenmerkt zicht door een combinatie van geglazuurd metselwerk en een ruige handvormsteen. Er is veel aandacht besteed aan fraaie metselwerkdetails welke door ons zijn uitgedacht en uiterst zorgvuldig zijn verwerkt. Door de diepliggende kozijnen en het gebruik van hoogwaardige materialen in en om het pand is er een kantoorpand in een geheel eigen stijl ontstaan.

Nieuwbouw bedrijfsruimte te Zwaag

Voor dit pand hebben wij het tekenwerk verzorgd op basis van een aangeleverd ontwerp. Het geheel is bouwkundig uitgetekend en getoetst aan de regels van het bouwbesluit en brandveiligheid. Daarnaast hebben wij de bouwaanvraagprocedure verzorgd.